ET LITE PAKKETIPS

Jeg føler jeg pakker inn og ut av kofferter for tiden. Først var det Mauritius, deretter påskeferie på fjellet og om ikke lenge skal jeg på jentetur til Barcelona. Jeg er avhengig av å ha en organisert koffert, og prøver å ikke pakke med meg for mye. Erfaringsmessig så vet jeg at jeg bruker mye mindre klær enn det jeg tror. Hvite t-skjorter og denim er alltid en lifesaver, og noen sko som gjør at man lett kan kle seg fra hverdag til fest. Det er vel egentlig kun det man trenger, men jeg ender alltid opp med å pakke ned noen back-up plagg, som jeg sjeldent trenger.

Når det kommer til toalettsaker er jeg avhengig av å ha med de faste rutinene mine. Hudpleieserien fra ZO Skin Health (ingen unnasluntring der), og de faste make-up produktene mine. Et lite tips er de fine toalettmappene fra Lulus der alle toalettsakene kan stå systematisk og organisert. Jeg ble tipset om disse av verdens flinkeste make-up artist Anne-Grete som bruker disse når hun er rundt på oppdrag slik at hun lett kan finne de produktene hun trenger. Jeg har fått mine i gave, og har blitt så glad i de at jeg tipser om de videre. Ikke bare er de i freshe sommerfarger, men de holder virkelig orden på toalettsakene.

//toalettmappene har jeg fått i gave, men innlegget er ikke betalt. Anbefaler de kun videre fordi jeg er veldig fornøyd med mine. 

2 kommentarer

  1. Hvor er de vakre øredobbene fra? 🙂

  2. Hva heter neglelakken og hvilket nummer, den mørk rosa?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *