DET SOM BETYR NOE

Er det en ting jeg er tro mot så er det smykkene mine (og mannen min selvfølgelig).

Jeg bruker de samme smykkene hver eneste dag -forlovelsesring, giftering og fødselsgaven til meg selv (jupp, det er helt sant faktisk. Jeg synes jeg var så flink at jeg måtte kjøpe en fødegave til meg selv) er alltid på fingrene. Også et smykke som jeg fikk i fødegave da Olivia kom, og et par øredobber jeg fikk da Orion kom til verden. Klokken min har jeg selv kjøpt for penger jeg arvet av mormor og morfar, som nå begge er døde. Jeg går med et armbånd jeg har arvet av mamma, og morgengaven jeg fikk av mannen min. Hvert og ett smykke har sin helt spesielle betydning, og det er nesten sånn at jeg får dårlig samvittighet hver gang jeg tar av meg et av smykkene.

Jeg har jo alltid vært over gjennomsnittet opptatt av tilbehør, og synes det er gøy med accessoirer. Om sommeren, når stilen er cleanere og enklere tillater jeg meg nok mer enn på vinterstid. Det hele er en hårfin balanse. Har man store øredobber må resten tones ned. Skal man bruke statement smykker er det viktig med diskret ørepynt og få armbånd. Noen mener at «too much is never enough», men pesonlig mener jeg at det kan ofte bli mer av det gode, og det enkle er ofte det beste. Om man skal sammenligne det med make-up eller klesstil er det sjeldent røde lepper og sotede øyne er en slager, ei heller en dyp utrigning og miniskjørt. Too much kan faktisk bli for mye.

Jeg har noen nye tillskudd til mine faste smykker, som har fått en spesiell betydning. Det ene smykket fikk jeg av Jane Koenig i en gave, og for meg betyr det veldig mye å gå med O og O rundt halsen i tillegg til et nydelig lite kors med en liten diamant. Mie Argentum sine smykker har også en virkningsfull betydning. Jeg ønsket meg disse i bursdagsgave, og synes det er så gøy at jeg faktisk bærer de emoticonsene jeg bruker mest. Med andre ord, jeg sender mange kyss og jeg ler mye.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *