KJOLEN SOM KLER ALLE KROPPSFASONGER

I jobben min som stylist får jeg ofte spørsmål om jeg kan gi tips om kjoler som kler de forskjellige kroppsfasongene. Det kan jeg absolutt, og jeg skal lage et eget innlegg med forslag til kjoler nå når bryllupssesongen begynner å nærme seg. De fleste vet jo hva de ønsker å fremheve og hva de ønsker å ha mindre fokus på.

Men, er det en kjole som kler nesten alle kroppsfasonger (om jeg tør å påstå det) så er det omslagskjolen.

En v-skjæring kan fremheve eller skjule en liten eller stor byste, båndet i midjen kan strammes inn der man ønsker å ha fokus (en smal midje kan fremheves eller en mage kan skjules om man knyter båndet rundt hoftene). Den kan brukes alene, eller med en topp med blonder under, som gir enda mer festpreg. Jeg har lagt min elsk på denne påskegule kjolen fra RiccoVero, og jeg er sikker på at den kommer til å bli like fin til flate sandaler når sommeren her hjemme begynner å nærme seg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *